13/2/09

La lectura, és un simple plaer individual i passiu?

Tots sabem que a través de la lectura, podem aprendre, créixer, formar-nos, gaudir... Té molts avantatges i m'atreviria a dir que cap inconvenient. És cert que hi ha qui afirmaria que és una activitat que promou la individualitat, però des del meu punt de vista, tot i que és veritat que la lectura precisa moments de solitud, on només existeix el lector i les brillants o no tant brillant, depèn del cas, notes musicals que ha escrit l'autor, té l'avantatge que produeix diferents sensacions i reaccions segons qui és el lector, la qual cosa pot dur a debats, postes en comú i a altres activitats que tan sols poden realitzar-se si tothom a llegit el llibre determinat.
Per tant, la lectura no pot considerar-se únicament una activitat individual, i molt menys passiva, ja que no en som mers receptors sinó que som capaços d'esdevenir protagonistes i fins i tot uns grans escenògrafs.

És per aquest motiu que he creat l’espai "Sopa de lletres", per poder fer de la lectura una diversió amb la qual tots hi podem gaudir, grans i petits, l’únic requisit és: haver llegit el llibre sobre el que tracti el joc i a poder ser, haver gaudit amb ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada