22/5/09

Descubriendo a Forrester.

Gus Van Sant presenta i dirigeixi al 2001 una història on apareixen diversos elements que recorden a un fet real. El veritable Forrester no es diu Forrester, sinó Salinger. I és d'ell, sens dubte, d'on Van Sant ha obtingut la inspiració necessària per a escriure aquest guió.
Salinger, va escriure molt poques obres en la seva vida i, com li ocorre a Forrester, es va retirar de la vida pública i literària amb un llibre com a llegat.


La sinopsis de la pel·lícula ens diu que Jamal Wallace (Rob Brown) és un adolescent de 16 anys que viu a Nova York. Jamal és molt bo jugant al bàsquet, però la seva passió secreta és la literatura. William Forrester (Siguin Connery) és un novel·lista guanyador del premio Pulitzer que viu retirat del món i no ha tornat a publicar gens. Gràcies a una trobada casual, Forrester es converteix en el mestre de Jamal i li ajuda a desenvolupar el seu excepcional talent. Molt prompte, el escriptor ermità començarà a veure la vida d'altra manera i a apreciar la importància de l'amistat.

T’animes a veure-la?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada