2/5/09

Alicia expulsada al pais de las Maravillas. Enrique Bunbury.

No només és Lewis Carroll qui juga pàgina a pàgina amb Alícia i el llenguatge. Enrique Bunbury, va construir al seu moment un joc fantàstic de lírica que té com a protagonista l'Alícia de Lewis Carroll i que té tantes interpretacions com lectors de la seva obra.



Hi ha qui parla de que l'Alícia de Enrique Bunbury sofreix una pèrdua d'identitat així com qui diu que l'Alícia encarna una imaginació sense límits, la pèrdua dels somnis a l'entrar al món de l'adultesa. Hi ha també qui parla de drogues, i tampoc es pot oblidar els mites amagats entre les rimes del cantant; però he llegit tantes interpretacions, unes més meticuloses que d'altres, amb les quals hi estic o no d'acord, que m'he adonat que té tantes interpretacions que voler-ne donar una seria una crueltat a la màgia de la literatura, de la narrativa, de la imaginació.

Ho deixo al vostre criteri, segur que no us quedareu sense paraules, després d’haver llegit el llibre connectareu les paraules de Enrique Bunbury amb les de Lewis Carroll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada